fbpx
+ 36 30 628 2655 szivtoltes@gmail.com

Próbáltál már gyerekeket nevelni? És egyedül nevelni? Még ma is sokan gondolják úgy, hogy egyedülálló szülőnek lenni szégyen. Pedig a világon egyetlen olyan hely sincs, ahol ne lennének egyszülős családok, amelyek sokszor védőháló nélkül maradnak.

A családalapítás kezdetén nyilvánvalóan a legtöbb szülő nem akar egyedülálló szülő lenni. Az egyszülőség általában valamilyen szerencsétlen körülmény miatt következik be, mára már azonban a házaspárral rendelkező szülők szakítása vagy válása is jelentősen növeli a statisztikát.

Nagy kihívás egyedülálló szülőnek lenni

A gyermeknevelés a mai világban a kezdetektől a végéig nagy kihívást jelentő feladat. A szülők kizárólagos felelőssége, hogy az élet minden szakaszában megtanítsák gyermeküknek az élet jó és rossz oldalát. Ezért a nemes célért embert próbáló fáradságos munkával feladataikat megosztják, egymást támogatják, átsegítik a nehéz időszakon, és együtt osztoznak a gyermeknevelés örömében is. De képzeld csak el, milyen lehet az, amikor egy szülő egyedül neveli a gyermekeit! olvass tovább: https://anyamagazin.hu/anyaszolga/gyermekuket-egyedul-nevelo-szulok-napja/

Érdekel a párkapcsolati és válásszakértői cikkek

Csatlakozz a levelezőlistához, hogy megkapd a legfrissebb cikkeket és bejegyzéseket.

Sikeresen feliratkoztál!

Share This

Oszd meg ezt a bejegyezést barátaiddal!