fbpx
+ 36 30 628 2655 szivtoltes@gmail.com

Üdv, örülök, hogy itt vagy!

Fleischer Gabriella vagyok, Párkapcsolati és válási tanácsadó

Segítek nektek is!

Hiszem, hogy Földi létünk alapja a Szeretet, e nélkül senki nem tud élni.

Mikor két szív egymásra talál, szívünk feltöltődik szeretettel. Sajnos megesik, hogy ez kiürül, szükség van az újra töltésre. Ebben tudok Nektek segíteni. Amennyiben úgy érzitek, hogy szívetekben lassan elfogy az egymás iránt érzett szeretet, keressetek bátran. Ne várjátok meg, míg teljesen kiürül!

Vigyázzatok a Szívetekre!

Fleischer Gabriella

Párkapcsolati és válási tanácsadó – Szívtöltő

Bővebben

2006. óta családtámogatási szaktanácsadóként dolgoztam, – talán sokan innen ismernek – feladatom a várandós szülők kisbabáinak és az utánuk járó családtámogatási ellátások ügyintézése és tb tanácsadása volt. Munkám során fontosnak találtam, hogy a szülők is vegyék figyelembe azt a tényt, hogy a mai világban elengedhetetlen fontosságú, hogy a családalapítás átgondolt és felelősségteljes legyen pénzügyi értelembe is.

Itt találkozhattatok velem:

 

A hosszú évek alatt nagyon sok családdal – éppen akkor alakuló családdal – találkoztam, beszélgettem, ezáltal beleláthattam az életükbe. Sajnos nem csak a szép, de a nehéz napjaikat, személyes problémáikat is megosztották velem. Ezek a beszélgetések – inkább csak meghallgatások – vezéreltek oda, hogy igen is nagy szükség van arra, hogy ezen a téren is segítséget kaphassanak és időben segítséget is kérjenek. Hiszen mi értelme van a családalapításnak, ha pár éven belül minden tönkremegy és életek törnek ketté (minimum 3).

2015-ben házassági tanácsadó, párkapcsolati tanácsadó, coach, face to face tréneri képesítést szereztem. Így elindultam ezen az úton.

Hiszem, hogy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot bárki kitud alakítani és hosszú távon fent tudja tartani megfelelő odafigyeléssel, szeretettel. Én ebben támogatlak benneteket.

Továbbá abban is hiszek, mivel megtapasztaltam, hogy a válás nem megoldás a párkapcsolati problémára. Házasságpárti vagyok, minden párkapcsolati problémával megkereső párt ebben erősítek.

Elhatároztam és célul tűztem ki, hogy úgy, mint az előző munkámat is megtanítom nektek, hogy az átgondolt, felelősségteljes párkapcsolat kialakításától hogyan juttok el egy életre szóló elégedett, kiegyensúlyozott kapcsolatig. Fontos, hogy merjetek időben segítséget kérni!

Ha mégsem sikerül, elsősorban abban segítelek, hogy a válásból adódó problémakezelés középpontjában a gyermek álljon, hiszen attól, hogy elváltok a gyermek nevelését együtt kell ellátnotok válás után is. Ha fontos számodra a gyermeked egészséges fejlődése, keress bátran!

Írásaimat rendszeresen megtalálhatjátok az Anyamagazin.hu oldalon is. 

 

 

csak a legjobbat érdemeljük

A házasság tényleg lehet csodálatos

“A házasság nem késztermék, hanem folyamat. Nem valamiféle előre elkészített ajándékcsomag, amelyet csak ki kell bontanunk, miután kimondtuk az “igent”. Meglepetésekkel és ellentmondásokkal teli utazás, amely csalódáshoz és fájdalomhoz vezethet – ugyanakkor csodához és beteljesedéshez is. A házasság tényleg lehet csodálatos. De ezernyi “sajnálom” kell hozzá, száz meg száz nehéz beszélgetés, többtucatnyi álmatlan éjszaka és kimerítő nappal, és a készség, hogy meghaljunk az önzésnek – számtalanszor.”

Mark Gungor

házassági tanácsadás

Miért éri megjavítani a házasságomat?

Együtt maradás előnyei

Minden házasságban előfordulnak hullámvölgyek leküzdhetetlennek tűnő nehéz időszakok. De a jó hír az, hogy egy-egy ilyen válság után a kapcsolat szintet ugrik és a házastársak új utakra lelnek a boldogság felé.

Mindig van megoldás

A jó házasság titka, hogy a házastársaknak illik megismerni, megszokni, kijavítani, átnevelni és újra és újra megszeretni egymást. Ez pedig egy életen át tartó munkával jár. 

[

Siker vagy sikertelenség

Az elvált emberekben kimondva vagy kimondatlanul ott van az, hogy nekünk nem sikerült. De aki a házasságát megmenti, az egész életében büszkén mondja, hogy Nekünk sikerült.

Válás és koronavírus: van-e értelme várni?

Válás és koronavírus: van-e értelme várni?

Van értelme várni a válás megkezdésével vagy folytatásával a koronavírus (COVID-19) járvány idején? Nézd meg, hogy a járvány hogyan befolyásolhatja a válásodat egészségügyi, gazdasági és jogi kérdésekben. Válás és koronavírus: van-e értelme várni? Gondolom, sokan...

Érdekel a párkapcsolati és válásszakértői cikkek

Csatlakozz a levelezőlistához, hogy megkapd a legfrissebb cikkeket és bejegyzéseket.

Sikeresen feliratkoztál!

Share This

Oszd meg ezt a bejegyezést barátaiddal!